(recept
si oblíbilo 464 návštěvníků)
Tatrankové pracny-lepší jsem nejedla!!!
Potřebné ingredience
3 oříškové tatranky, 1 velká hrst kokosu, 1 hrst mletých vlašských oříšků, 1 lžíce kakaa, 250g hladké mouky, 100g moučkového cukru, 250g másla, 1 vejce, moučkový cukr na obalení
Postup přípravy
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme chvíli v chladu odpočinout. Plníme do formiček, upečeme a horké obalujeme v moučkovém cukru. Jsou opravdu vinikající a jsou hned měkké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
1921955
(upraveno)
12. 12. 2016, 18:36
Dobrý večer,musí se vymazávat formičky?děkuji a přeji krásné Vánoce
šíma
(upraveno)
12. 12. 2016, 19:50
@1921955
Já je nevymazavala a šly ven krásně.
TattoedArumLily
(upraveno)
24. 11. 2016, 21:14
Prosím na kolik a jakjak dlouho péct? A jak dlouho před Vánocemi děláte? Děkuji
P.A.V.L.A
(upraveno)
23. 12. 2014, 23:49
Martitina
(upraveno)
23. 12. 2014, 22:41
První dojem byl dost rozpačitý .... ... ale po týdnu na balkoně jsou vynikající Zařazuji do sbírky jednoduchých a velmi dobrých receptů
bebula1
(upraveno)
12. 12. 2014, 11:27
Včera jsem dělala a dnes ochutnala jsou krásně měkoučké a výborné .Dnes jdu zadělat druhou dávku jinak by byli hned pryč
Dana Čiperová
(upraveno)
18. 12. 2014, 18:12
@bebula1
Jsem moc ráda , že Vám chutnají
Kachnifu
(upraveno)
25. 11. 2014, 14:55
Před chvílí jsem dodělala tyto úžasné pracny . Opravdu jsou křehké,ve větších formičkách se trochu lámou,takže jsem dělala jen ořechy a rybky. Jsou opravdu výborné.Dělala jsem bez kakaa. Chlap ani nepozná ten kokos co je uvnitř.
Dana Čiperová
(upraveno)
6. 12. 2014, 8:18
@Kachnifu
Jsem moc ráda, že Vám moje pracny chutnají . Vždy mě to zahřeje u srdíčka . Přeji Vám krásné prožití vánočních svátku a hlavně ať jsou v klidu
EvaPaz
(upraveno)
18. 12. 2013, 19:30
Musím se přidat s pochvalou, jako neůnavný zkoušeč nových receptů jsem předem k úspěchu dost skeptická, zvlášť u těch hned měkkých, ale jsou opravdu výborné, měkké a jiné už dělat nebudu, děkuji !!!
Dana Čiperová
(upraveno)
21. 12. 2013, 16:49
@EvaPaz
Děkuji moc za krásnou a milou pochvalu Jsem moc ráda, že Vám chutnají Vždy mě to potěší, když někomu chutná.Přeji Vám krásné Vánoce a šťasný Nový Rok
Jana_74
(upraveno)
16. 12. 2013, 22:40
Moc děkuji za super recept. . Před chvílí jsem dodělala, jsou opravdu luxusní a z formiček padají samy. . Mám letos dvoje...jeden mnou ověřený recept odtud http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=119414 a letos jsem se rozhodla ještě pro ty tatrankové. A nelituji Přeji krásné a pohodové . Jana
Dana Čiperová
(upraveno)
17. 12. 2013, 20:14
@Jana_74
Děkuji moc Jani I já vám přeji krásné vánoční svátky a spoustu milých dárečků pod stromečkem .
ladaalb
(upraveno)
16. 12. 2013, 9:46
zdravím,dnes chci zkusit váš recept,akorát ořechy už nemám snad to bude ok i bez nich
Helus1
(upraveno)
15. 12. 2013, 13:13
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak dlouho se to peče a na kolik stupnů.Děkuji
marhau
(upraveno)
13. 12. 2013, 10:22
Dana Čiperová
(upraveno)
13. 12. 2013, 19:49
@marhau
Děkuji moc Marcelko Přeji Vám krásné vánoční svátky
berusak1
(upraveno)
8. 12. 2013, 10:20
Tento recept dělám již několik let a jsou opravdu mňamózní Z fomiček jdou nádherně vyklepnout. Nemusím s nimi házet po celé kuchyni jako u jiných receptů. Díky
Dana Čiperová
(upraveno)
9. 12. 2013, 20:40
@berusak1
Děkuji moc Marti Přeji Vám krásné Vánoce , hezké svátky a spoustu dárečků pod stromečkem
myška1000
(upraveno)
4. 12. 2013, 10:55
Letos udělám na tak snad půjdou z formiček máte je moc pěkné
Dana Čiperová
(upraveno)
5. 12. 2013, 19:45
@myška1000
Dobrý den Jani, děkuji moc Nikdy jsem neměla problém, vždy jsem je krásně vyklepla , jdou opravdu sami Přeji krásné pečení
Dannylla
(upraveno)
4. 12. 2013, 10:27
Dobrý den, kdy je vhodné pracky upéct? Můžu již nyní nebo raději vyčkat ještě pár dnů? Děkuji
Dana Čiperová
(upraveno)
5. 12. 2013, 19:42
@Dannylla
Dobrý den, já je mám již upečené, takže můžete klíďo začít Přeji krásné pečení
Dannylla
(upraveno)
10. 12. 2013, 11:10
@Dana Čiperová
Děkuji, jdu na to
PETANEK14
(upraveno)
28. 11. 2013, 14:26
kolik je asi ta hrst ? tak dvě lžíce?
Dana Čiperová
(upraveno)
4. 12. 2013, 8:23
@PETANEK14
Dobrý den, když dáte tři vrchovaté lžíce, tak to bude asi tak akorád. Když dáte trochu víc, vůbec nic se neděje Přeji krásné vánoční svátky
jbanca
(upraveno)
16. 11. 2013, 10:08
říkáte VYNIKAJÍCÍ????
chucky 1111
(upraveno)
10. 11. 2013, 11:49
Jsou výborné,zase letos udělám pěkný den Veronika
Dana Čiperová
(upraveno)
16. 11. 2013, 10:06
@chucky 1111
Děkuji moc Verunko Jsem ráda, že Vám chutnají Přeji krásné pečení
MIRAKUTO123
(upraveno)
21. 10. 2013, 17:49
DOBRÝ DEN.MUŽU SE ZEPTAT,KTERE TATRANKY PŘESNĚ -JAKO KOLIK GRAMU VAŽÍ A VYROBCE?DĚKUJI!!!
Dana Čiperová
(upraveno)
10. 11. 2013, 9:47
@MIRAKUTO123
Dobrý den, dávám pokaždé jinou značku, podle toho které mám doma. Na tom moc nezáleží Snad jsem Vám pomohla Přeji krásné pečení
kata2103
(upraveno)
21. 10. 2013, 16:10
Líbí se mi,že tady není nějaký levný ztužený tuk,ale máslo.Určitě letos vyzkouším.
Jarmila_P
(upraveno)
10. 11. 2013, 11:15
@kata2103
Záleží ale taky na tom, co dají do Tatranky
laskonka333
(upraveno)
21. 10. 2013, 10:13